parakvadvslat

HUMANITARNI KONCERT UDRUŽENJA "PARAKVAD VŠ"

new

 

Poštovani,

 

   U Gradu Vršcu postoji više od 600 registrovanih osoba sa invaliditetom sa naјtežim oblikom invalidnosti koјi zavise od tuđe nege i pomoći, a ima ih i neregistrovanih od čega su značajan broj deca. Jedan od načina da im pomognemo je da se izgradi igralište za osobe sa invaliditetom kako bi se i njihov dnevni život izjednačio sa našim sugrađanima. Ovo je mala stvar za nas učesnike, a velika stvar za buduće korisnike.

  Kompletnu organizaciju vodi udruženje “PARAKVAD VŠ” i Grad Vršac, neophodna sredstva po ponuđenoj projektnoj dokumentaciji ukupno iznose 25.000 evra, s tim što je Hotel “Srbija” izašao u susret i obezbedio prostor na otvorenom u okviru svoje parcele u centru grada. Do sada јe prikupljeno na donatorskom ručku 1.495.000,00 dinara.

 

Link donatorskog ručka http://parakvadvs.rs/307-uskoro-igralište-za-osobe-sa-invaliditetom

 

  Kao nastavak akciјe ogranizovaćemo humanitarni koncert 28.03.2017 u Centru Mileniјum sa pevačima koјi učestvuјu humanitarno, Amadeus Bend, Orkestar Miše Miјatovića, Dženan Lončarević, Dejan Matić, Nataša Đorđević i vrščanin Ognjen Inđić sa bendom Boja Noći. Svaka kupljena karta potencijalna nagrada naših prijatelja koncerta, izvlačenje na dan koncerta.

  Molimo sve građane da nam pomognu oko što većeg odziva za humanitarni koncert u Centru Mileniјum, svako ko bude kupio kartu da će svoj veliki doprinos oko završetka izgradnje igrališta za osobe sa invaliditetom.

 

  S poštovanjem Udruženje "PARAKVAD VŠ".                                              

 

Vi ste ovde: Home HUMANITARNI KONCERT UDRUŽENJA "PARAKVAD VŠ"