parakvadvslat

Akcija udruženja "SAKUPI HUMANI ČEP"

cep mali flajer cirilica belicep new

Udruženje “PARAKVAD VŠ” pokrenulo je akciju “SAKUPI HUMANI ČEP” koja se bazira na prikupljanju plastičnih čepova, bez obzira koje veličine, boje i oblika, svi čepovi koji su napravljeni od plastike dolaze u obzir. Akcija je istovremeno ekološkog, humanitarnog, inkluzivnog karaktera, ali sa mnogo volonterskog angažmana. Naša poruka svim građanima glasi “SAKUPI HUMANI ČEP”, pomozi ljudima kojima je pomoć potrebna i njihov već težak život učiniti lakšim. Sakupljanjem plastičnih čepova sa ambalaža i njihovom daljom distribucijom, akcija će obezbediti novac za nabavku ortopedskih pomagala namenjenim osobama sa invaliditetom.

Istovremeno cilj je i menjanje svesti o osobama sa invaliditetom kao korisnim i aktivnim pripadnicima društva, takodje na ovaj način podiže se i ekološka svest kod građana, a posebno kod dece i omladine. Udruženje će prikupljene čepove skladištiti a kada se prikupi dovoljno čepova vršiće se distribuciju čepova do firmi koje se bave reciklažom ove vrste plastične mase a od dobijenih finansijskih sredstava kupovaće se ortopedska pomagala koja svojim kvalitetom i tehničkim performansama značajno utiču na kvalitet života osoba sa invaliditetom.

Sve informacije, o akciji i donošenju čepova možete dobiti putem našeg sajta KONTAKT.

Ovde možete pogledati učesnike naše akcije UČESNICI.

Poštovani sugrađani čepove naše akcije "SAKUPI HUMANI ČEP" možete da ostavljate gde god vidite naše kombi vozilo po gradu, kod prijatelja naše akcije koji su gore navedeni ili u udruženju od ponedeljka do petka u periodu od 08-13 časova, Bul. Miloša Obilića 10.

IMG 0205 IMG 0220 IMG 0221

cep-mali-flajervizitka prevoz za osi

 

Vi ste ovde: Home Akcija udruženja "SAKUPI HUMANI ČEP"