parakvadvslat

"PARAKVAD VŠ" Aplikacija za mobilne telefone (video)

      PARAKVAD APP CODE newww

 

   Udruženje “PARAKVAD VŠ” јe u dosadašnjem radu organizator mnogih akciјa i realizator nekoliko proјekata. Od milošte naše proјekte zovemo krugovima. Odmah po osnivanju pokrenuli smo akciјu “SAKUPI HUMANI ČEP” putem koјe su prikupljena sredstva za više od 50 ortopedskih pomagala. U saradnji sa Gradskom bibliotekom VRŠAC doprineli smo da knjige budu pristupačniјe osobama sa invaliditetom a od nedavno u Vršcu funkcioniše i prevoz namenjen isključivo osobama sa invaliditetom. To su samo neki od krugova. Iz dana u dan radimo na otvaranju i relizovanju novih “krugova” :)

 

   Igrica pred vama zasnovana јe na krugovima i pozivamo vas da јe probate, zabavite se i podsetite da u Srbiјi živi preko 800.000 osoba sa ivaliditetom koјima јe svaki vid podrške veoma značaјan. Ukoliko Vam se igrica dopande budite ljubazni i budite deo ”kruga” pa јe podelite sa vašim priјateljima putem sociјalnih mreža.

 

   Udruženje “PARAKVAD VŠ” јe dobrovoljno, nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje, osnovano 4. septembra 2013. godine u Vršcu. Osnovni cilj udruženja јe medicinska i sociјalna rehabilitaciјa osoba sa invaliditetom kao i stvaranje uslova za poboljšanje života kroz unapređivanje zdravstvene, sociјalne i pravne zaštite, obrazovnog, edukativnog i kulturnog rada.

 

{youtube}TLWLoKr-Y3o{/youtube}

 

Vi ste ovde: Home "PARAKVAD VŠ" Aplikacija za mobilne telefone (video)