parakvadvslat

Udruženje "PARAKVAD VŠ" i Grad Vršac obeležili Medjunarodni dan osoba sa invaliditetom (video)

IMG 6776 IMG 6783

IMG 6763 IMG 6764

 

   Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom 03.12.2019. u prostorijama Gradske biblioteke Udruženje “Parakvad VŠ” i grad Vršac ukazali su na položaj i probleme osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vršca. Događaju su prisustvovali članovi Udruženja, Gradski članovi veća, Gradska kancelarija za OSI, direktori javnih institucija, Udruženje Invalida rada Vršac, kao i brojni mediji. 

   Udruženje “Parakvad VŠ” u okviru projekta EIDHR projekta  „Achieving human rights for social inclusion and equal opportunities to regain dignity of persons with disabilities” („Ostvarivanje ljudskih prava na socijalnu inkluziju i jednake mogućnosti za povratak dostojanstva osoba sa invaliditetom“) premijerno je prikazalo film o ostvarivanju ljudskih prava na socijalnu inkluziju osoba sa invaliditetom. 

   Takođe, podeljena je brošura koja je napravljena tokom jednogodišnjeg projekta koja sadrži najčešća pitanja i odgovore vezana za život osoba sa invaliditetom. Film će biti prikazan u udarnim terminima na lokalnim medijima, kako u gradu Vršcu tako i u drugim gradovima. 

 

Fotografije možete ovde pogledati.

 

 

 

Vi ste ovde: Home Udruženje "PARAKVAD VŠ" i Grad Vršac obeležili Medjunarodni dan osoba sa invaliditetom (video)