parakvadvslat

Udruženje "PARAKVAD VŠ" otvorilo Edukativni trening centar

IMG 8633 Edukativni trening centar

IMG 8639 IMG 8618 Edukativni trening centar desna strana

  U utorak 16. juna otvoren je Ekukativni trening centar za osobe sa i bez invaliditeta. Otvaranju su prisustvovali ispred grada Vršca Tatjana Nikolić iz resora socijalne zaštite, Momir Alvirović Predsednik asocijacije za bespilotne sisteme u privredi, Rade Radovanović sa dugogodišnjim iskustvom u vazduhoplovstvu i kao domaćin Udruženje “PARAKVAD VŠ” sa menadžerom Edukativnog centra Markom Trikićem.

 

  U saradnji sa Asocijacijom za bespilotne sisteme u privredi napravljena je promocija bespilotnih letelica i predstavljena njihova višenamenska upotreba, poput precizne poljoprivrede i ekologije, gradjevinske geodezije, nadzora nad energetskim i saobraćajnim sistemima, kinematografiji...

 

  Edukativni trening centar u Vršcu baviće se različitim aktivnostima i obukama vezanim za programiranje, kreativne radionice, obuku za bespilotne letelice i drugim radionicama koje će biti prilagodjene izmedju ostalog i za osobe sa invaliditetom. Vršac je jedan od prvih gradova u Srbiji koji će imati svoj centar za obuku bespilotnih letelica. Predsednik asocijacije bespilotnih sistema u privredi Momir Alvirović najavio je saradnju sa Edukativnim centrom i istakao da će se organizovati mesečna predavanja kako bismo ljudima objedinili sve bitne stvari i prednosti bespilotnog vazduhoplovstva.

 

  Menadžer edukativnog centra Marko Trikić je takodje najavio da su zainteresovani za saradnju sa udruženjima i razne edukativne radionice, kao i da će prostorije svog centra ustupiti za akcije udruženja ako bude bilo potrebe.

 

 

OVDE MOŽETE POGLEDATI FOTOGRAFIJE 

 

{youtube}7n3tnVSTqQI{/youtube}

Vi ste ovde: Home Udruženje "PARAKVAD VŠ" otvorilo Edukativni trening centar